Om oss

Vi är villiga att intensifiera vår scoutingaktivitet utomland, genom ett internationellt projekt, för att kunna hitta talanger som kan spela i Italien.

Våra resultat

Vi har historiskt sätt nått stora resultat, tack vara en rad aktioner internationellt. Efter många års aktiviteter i mer än 50 länder, så är vi väl medvetna om att det gömmer så många oupptäckta talanger runt om i världen som inte fått möjligheten att bli upptäckta.

Professionella spelare som Hidetoshi Nakata (AC Perugia), Gennaro Gattuso (AC Milan), Marco Storari (Juventus FC), Marco Materazzi (FC Internazionale), Han Kwang Song (Juventus) and Andrea Ranocchia (Internazionale FC) har växt upp i AC Perugias akademi de senaste åren tack vara framgångsrik scouting.

Men det är viktigt att jobba med den taktiska förberedelsen, med ett tekniskt program med hög intensitet. Så därför söker vi partners.

Så hur kan vi jobba tillsammans?

Under två år, så tränar vi och förbereder spelare tillsammans som skulle kunna skriva på för italienska klubbar.

Vårt mål

Vi riktar oss till högt rankade akademier som har spelare i åldrar 14-18 år, och som har möjlighet att arrangera tryouts med många spelare.

Fördelar för partners som jobbar med oss

Programmet kommer vara självfinansierat och kommer inte ha några kostnader för våra partners.

Fas 1: Inledande scouting

AC Perugia vill tillgodose en kvalificerad tränare i 9 månader (Licens från AIAC) så vi kan jobba tillsammans med selektering av spelare som deltar på tryouts organiserade av våra partners under säsongen.

Professionell fotboll Program, FotbollSprogram i Italien - AC Perugia
Professionell fotboll Program, FotbollSprogram i Italien - AC Perugia

Fas 2: År 1- Tekniskt Program

AC Perugias coach kommer under dessa nio månader leda programmet ”AC Perugia Performance Course” med selekterade spelare.

Fas 3: År 2: Kontrakt med proffslag

Alla spelare som har blivit selekterade av tränaren har under år två möjlighet att skriva på ett professionellt kontrakt med en italiensk eller europeisk klubb. Spelare som inte går till Italien, kommer ha utvecklats både tekniskt och taktisk och vara redo för lokala lag antingen professionellt eller semi-professionellt.

Professionell fotboll Program, FotbollSprogram i Italien - AC Perugia