“Talent Identification Program” skapades 1997 genom ett samarbete med AC Perugia (då Serie A) och ISM, med syfte att identifiera unga talanger.

AC Perugia investerar varje år massor av resurser i ungdomslagen är därför är ”Talent Identification Program” för att hitta och utveckla nya talanger. Syftet med programmet är att identifiera unga talanger med hög teknisk och taktisk förmåga, utveckla dem med professionella tränare, så att de blir tillräckligt bra för att spela med AC Perugia.
Fotbollsskola i Italien, Fotbollsspelare Agent - AC Perugia

LÄNGD

Det finns två typer av program med olika längd och förbindelser:

“Year-Round Talent Identification Program” har en längd på 9 månader (september till juni) som går parallellt med skolåret.

“Monthly Program” är ett program på 1, 2,3 och 6 månader som man kan starta när man vill under säsongen.

SPELARE UTVECKLINGSPROCESS

Fotbollsskola i Italien, Fotbollsspelare Agent - AC Perugia

1:a året

Spelaren startar i ”Telent Identification Program (TIP) hos ”AC Perugia International Project”. I början av programmet så kommer alla spelare ha en teknisk och taktisk utvärdering av professionella tränare för skapande av utvecklingsplan.

2:a året

Spelare som var med första året kommer att möjlighet att ansluta till ett av AC Perugias ungdomslag. Spelaren får ett officiellt medlemskap hos AC Perugia, och om det är möjligt, ett professionellt kontrakt.

Fotbollsskola i Italien, Fotbollsspelare Agent - AC Perugia
Fotbollsskola i Italien, Fotbollsspelare Agent - AC Perugia Fotboll Prövning i Italien - Fotboll Prövning Utomlands Svenska - AC Perugia, Professionelle Fotboll Prövningar, Fotbolls Prövning under 18 år, Fotbolls Prövning under 21 år

….och i framtiden

Vi hoppas dina drömmar blir sanna

Målsättning

Innehåll:

“Talent Identification Program” är identiskt, i intensitet och innehåll, som hos AC Perugia. Spelare som deltar i TIP utvecklar tekniska och taktiska egenskaper genom daglig träning på samma sätt om ämnet för professionella spelare. .

Utvärdering:

Var 3:e månad kommer akademin att erbjuda en personlig utvärdering till alla spelare i programmet. Tekniska och taktiska egenskaper utvärderas för att kunna mäta spelarnas förbättringar under året. Tekniska och taktiska svagheter kommer identifieras tidigt för att kunna erbjuda specifik träning.

Jämförelser med professionella spelare:

Minst fyra gånger under säsongen kommer spelare som deltar i TIP att träna direkt hos AC Perugia, och även spela träningsmatcher. Detta i syfte att kunna visa upp sina egenskaper men också att se och få en förståelse för vad som krävs för att bli en professionell spelare.

Program under veckan

 Måndag-FredagLördagSöndag
MorgonUtbildningUtbildningFritid
1:00 p.m.LunchLunchLunch
EftermiddagTräningFrididFritid / Stadium
8:00 p.m.MiddagMiddagMiddag
11:00 p.m.VilaVila / AktiviteterVila

 

Om sponsorskap och FIFA-agenter

Programmet har utvecklas för att ge spelare som deltar i programmet bästa möjliga chans att förbereda sig, utvecklas sig och nå målet med projektet. Programmet innehåller också aktiviteter som hiking utanför stan, stadium tours och se Serie A- och Serie B-matcher.

PRISER

PeriodHigh School & UniversityMed rabatt 12%*
9 månader
18.000 € 15.840 €
6 månader12.000 € 10.560 € 
3 månader8.000 € 7.040 € 
2 månader5.600 € 4.900 € 
1 månad3.600 € 3.150 € 

* Inskrivning på universitet ej inkluderat

* * Rabatten är reserverad för spelare som gjort klart registrering före 1 juni och för spelare boende i Italien, som inte kräver hjälp med visum eller pappersarbete.

FOTBOLLSUTRUSTNING

borsone AC Perugia 2

AC Perugia International Scouting Project kommer erbjuda alla spelare ett fullt träningskit. Varje kit innehållet:

 • Väska
 • Representationskläder
 • Matchtröja
 • Strumpor
 • Vinterkläder
 • Två långärmade polotröjor
 • Två kortärmade polotröjor
 • Shorts
 • Tröja
 • Badrock
 • Fyra långärmade träningströjor
 • Tofflor
 • Träningströja
 • Fotboll Skjorta
 • Mössa
 • Vantar

TRY-OUTS

ALLA SPELARE ÄR HELA TIDEN SCOUTADE

Under ”Year-round Talent Identification Program” ansvarig från AC Perugia kommer observera och utvärdera varje spelare tekniska egenskaper för att eventuellt värva dem till klubben.

Tränare, agenter och soutering, kommer under TIP-året att delta under matcher och ge alla spelare samma chans att bli upptäckt.

ALLMÄN INFORMATION

 High School
University
Målgrupp14 – 18 År19 – 22 År
PeriodSeptember – JuniSeptember – JunI
Boende/SkolorConvitto Nazionale Di AssisiUniversity Dormitories
MåltiderConvitto Nazionale Di AssisiUniversity Dormitories
TransportYESYES
Kurs italienska språketYESYES

Ladda ner PDF-version