Became a Pro Player – Play Soccer Abroad – Play Soccer in Italy – Soccer Talent Identification – Professional Youth Soccer School in Italy

Became a Pro Player – Play Soccer Abroad – Play Soccer in Italy – Soccer Talent Identification – Professional Youth Soccer School in Italy

Professionella spelare

Genom vårat program så har flera spelare nåt sina mål och tagit sig in i den professionella fotbollsvärlden.

Här är några namn:

Became a Pro Player - Play Soccer Abroad - Play Soccer in Italy - Soccer Talent Identification - Professional Youth Soccer School in Italy

Han Kwang Song

Födelseår: 1998 – Program: TIP 2015 – Lag: Juventus
“Tack vare ISM Academy så har jag börjat leva min fotbollsdröm. Det har varit en lång väg men till slut kunde jag säga att min dröm blev sann när jag gjorde mitt första mål i Serie A och blev första spelare från Norkorea att spela för en så stor klubb som Juventus. Min dröm blev sann!
Became a Pro Player - Play Soccer Abroad - Play Soccer in Italy - Soccer Talent Identification - Professional Youth Soccer School in Italy

Stephen Payne

Year of birth: 1997 – Program: TIP 2017 – Lag: Portimonense (Portugal)
“Fotbollsträningen här är något helt annat i jämförelse med USA. Den bästa delen är tränarna. De gör allt för att utveckla dig, även om de tar lite längre tid. För at utveckals så är det viktig med bra tränare. Den bästa delen är all teknikträning vi får. Erfarenheten var helt fantastisk. Det gav mig något helt nytt i livet. Jag är glad att jag åkte till europa”
Became a Pro Player - Play Soccer Abroad - Play Soccer in Italy - Soccer Talent Identification - Professional Youth Soccer School in Italy

Choe Song Hyok

Födelseår: 1998 – Program: TIP 2015 – Lag: SS Arezzo
“I ett annat land, med ett annat språk, långt borta från familj och vänner…men alla hos ISM hjälpte mig att anpassa mig till min nya omgivning och, viktigtast av all, kunna koncentrera mig på fotbollen. Jag fick också många nya vänner som jag delade mycket skratt och upplevelser med. Det var verkligen en dröm som blev sann att spela i en professionell klubb som Perugia.

Raul Yagubzade

Födelseår: 2004 – Program: TIP 2018 – Lag: AC Perugia
“Jag vill ge ISM Academy ett stort tack för de gav mig chansen att lära mig italienska, utvecklas och får provspel med AC Perugia förra året. Detta år blev spelare från Azerb att spela i AC Perugia och jag kan säga att mina drömmar blev sanna när jag blev uttagen till landslaget.

Liran Rigen

Födelseår: 2002 – Program: TIP 2018 – Lag: AC Perugia
“Efter mina första dagar i Italien så trodde jag inte att jag skulle komma såg långt men jag har alltid trott på mig själv och oavsett hur tufft det är så gör jag mitt bäst. Nu är jag glad över att ha börjat i AC Perugia som en är stor klubb. Jag vill också tacka ISM som har hjälpt mig dit jag är i dag”

Became a Pro Player – Play Soccer Abroad – Play Soccer in Italy – Soccer Talent Identification – Professional Youth Soccer School in Italy

Became a Pro Player – Play Soccer Abroad – Play Soccer in Italy – Soccer Talent Identification – Professional Youth Soccer School in Italy